Kibarkan Jalur Gemilang~!

Jalur Gemilang

Tuesday, June 15, 2010

Cerita Cik Ain.. (^_^)


Cik Ain memang tengah tak tau nak watpe sekarang.. So, Cik Ain pun merajinkan jari jemari ni untuk meng'update' blog kesayangan.. ngeh3.. :)

Last weekend, Cik Ain memang tak duk diam ok! Hari Sabtu tu, pagi-pagi Cik Ain dah bangun sebab nak pegi merayap ke KLCC jumpa Encik Sidi.. heee.. Sempat jugak la Cik Ain melawat ikan-ikan kat Aquaria dengan beliau.. Tapi manusia kat situ... Ya Allah!! Tersangat la ramai.. nak jalan pun payah.. 3 kali Cik Ain masuk tunnel kat dalam Aquaria tu sebab first and second time masuk, tunnel tu sesak.. So, tak dapat nak feeling feeling tengok ikan yang comel, huduh, besar bagai kat situ.. Nasib baik the third time dah takde orang sangat.. Baru la boleh tengok ikan-ikan dalam tunnel dengan tenang.. :)

Hari Ahad pulak, Cik Ain melakukan aktiviti riadah dengan Cik Hanum.. kitorang pegi marathon.. Bukan lari-lari aaa.. tapi movie marathon... hakhak.. Kami tengok cerita Prince of Persia and The Karate Kid.. Boleh baca dekat blog Cik Hanum kalau nak lagi detail.. *Hanum!aku promote blog ko nih.. sila terharu skang! :p*

Begitu laa alkisah weekend Cik Ain... kiki..

Eh gambar pe ni??



Haa... ni gambar Cik Ain pegi piknik kat Sg Gabai dengan kawan-kawan yang besh~! hee.. Saje suke suki letak.. :)

Ok, cerita Cik Ain dah abes..... ngeee~! :)

6 comments:

nuhan said...

wahhh wohooo promote blog kami..aigooo makaseh~

ok terharu satu saat.kuikuikui~ ;p

peanutzz said...

cehhhh... ape barang 1 saat! x diterima!wakaka.. :p

nisa ~ shasha said...

i rasa u mcm tertinggal 1 cerita la..
mcm ada kne ngene ngn benang :p

peanutzz said...

ok...i nak cerita ni.. benang digunakan untuk menjahit.. sekian.. wakakaka.. :p

nuhan said...

ah ha nisa, cita benang! benang yang terputus sudah..errr sudah sudah apa ek cik peanutz? lalalalala~ ;p

peanutzz said...

sudah?sudah ape?haha..diam2..jgn bising2.. tdo luar nti.. wakaka.. :p