Kibarkan Jalur Gemilang~!

Jalur Gemilang

Wednesday, June 30, 2010

Sayonara Kawan..


Entri ni Cik Ain tujukan khas buat Cik Hanum yang dah pulang ke kampung halaman.. *skema kan ayat aku?hikhik*

Hanum, ko ingat tak masa kita mula-mula bertegur sapa.. Kita jumpa kat Sentul.. Umah Cik Rozy ngan Cik Paroh.. Time tu aku memang tak tau nak borak pasal apa ngan ko.. haha... *aku kan pemalu?wakaka*.. Ko pun senyap je..

Pastu kita start rapat bila dok sebilik kat Apartment Mawar skali ngan Cik Leha.. Pegi mana-mana pun bertiga.. Most of the time la kan.. :) Pegi kelas skali.. Bila naik tren je, mesti ko ngan Leha busy cuci mata.. Pastu keluar je dari tren, korang mesti bising-bising pasal jumpa orang ensem la.. orang lawa la.. Aku jugak yang blur.. haha... Ko ngan Leha cakap aku naik tren tak pandang kiri kanan.. wakaka.. Lawak pulak aku rasa time tu..

Hanum, ko ingat tak masa kita masuk kelas ACCP.. kita buat group project sama-sama.. Sampai tido lewat pun ada.. huhu.. Ko ingat tak ko wat kepala ala-ala Tulasi.. hahaha.. kelakar betul!!

Hanum, ko ingat tak masa kita pergi kerja dari Sentul ke Putrajaya.. Kul 6.30am dah kua umah.. Jauh gila kita berjalan, naik tren turun tren.. Pastu naik bas pulak.. Ingat tak betapa cuaknya kita masa first time naik Nadiputra?wakakaka... Aku memang tak boleh lupa part tu!! Time tu la kita sama-sama merasa buka puasa dalam tren kan.. hehehe..

Hanum, ko ingat tak kita buat kerja gila tiba-tiba kua ofis masa rehat, pastu trus naik bas pegi Alamanda?Best kan buat camtu!!hahaha..

Hanum, tadi aku bukak pintu bilik aku, tengok bilik ko kosong, aku sedih.. :'(

Hanum, aku mintak maaf ye kalau ada salah silap.. Mintak halal makan minum.. Aku suka kawan ngan ko.. Wish you all the best.. Senang-senang datang la KL.. kita ronggeng! heee.. :)

Cik Hanum dan Cik Ain.. *miz u already..sob!*

Sayonara kawan....

12 comments:

♥CIK SHA♥ said...

hanum balik kampung??die keje kat langkawi pulak ke??best kan kawan dengan anum..ko jgn bgtau die tau ain kat anum..kang die kembang bontot..haha..

peanutzz said...

a'ah..dia balik kg.. keje sana.. alamak!dh terbgtau la sha.. msti kembang punye la.. konpem! wakaka.. :p

nisa ~ shasha said...

i pun rindu dia gak!
ni yg nanges lg ni!

peanutzz said...

nisa~shasha:huuu.. sblm nanges tu tgk dlu ade org yg berpotensi x kat sekeliling.. wakakaka..

Anonymous said...

Cik ain igt x ms dulu,kita g jalan2 kt klcc same2.jumpe fizo,kekasih cik ain tu.cik ain igt tak masa kita.......(a.b.g)

peanutzz said...

abg: ingat2!!!!hehee.. pandang smpai 2 kali tuu... ngeh3.. :p

cik farah said...

sedey siot bace entry ko ni ain...waaa...rindu kat anom gak..baru balik cni die plak da balik sane.. mencik.da kurang satu ahli kelab..anom....missss uuu~

peanutzz said...

cik farah: tu la pasal.. huhu.. :(

Anonymous said...

mis u to sayang.....huhuhuhhh.....(a.b.g.)

peanutzz said...

abg: (^_^) miz u always tau!

nuhan said...

cik ain!! aku rindu sama ko jugakk!! rindu time2 last kita wat keje gila tiba2 naik bus p sana sini. apsal masa awal2 dlu xmo wat keje gila tu suma? hahaha.


aku mmg xbleh lupa gak kenangan 1st time nek nadiputra nk p opis! punya cuak sbb tak sampai2.ingatkan dh sesat! paling xbleh lupa mimik muka ko! aku ingt smpai skrg!hikhikhik.

miss u sooo much! halalkan suma jugak eh :)


p/s: wahhh ramai rindu i eh. kembang kempis kembang kembang tak kuncup dah.. hik3 :p

peanutzz said...

hanum: hahahaha.. kembang smpai xnk kuncup.. :p

tu laa..awal2 dlu punye la skema kn.. masuk keje lewat pn dh gelabah mcm hape je.. ngahaha..

ni lg 1, nk mkn nasik lemak pn takot2.. ape laaa.. wakakaka.. :p

baik ko lupekan mimik muka aku tu skang!!malu wey!wahahaha..