Kibarkan Jalur Gemilang~!

Jalur Gemilang

Thursday, September 2, 2010

Once Upon A Time... at home..


Mood nak bercuti melekat kukuh dalam diri Cik Ain ni macam guna gam gajah.. hehe.. Nak buat kerja pun macam sloth*klik sini untuk tengok rupa sloth.. :p* Slow motion tahap petala kelapan *bak kata Cik Nisa..haha*

Ha.. Minggu lepas Cik Ain balik Karak.. Memang makan banyak giler tak ingat dunia.. hehe..

Warning! Salivating at your own risk.. haha.. :p

Sampai je rumah, Cik Ain tengok lauk penuh kat meja.. waaaahhh... sangat tak sabar nak berbuka masa tu.. hehe.. Ada lauk ni,

Meatball soup with carrots and potatoes

Yang ni pun ade,

Ikan pari bakar

Ni lagi,

Telur Bistik.. luv it! :)

Dan lagi,

Sambal sutun.. eh sotong.. hehe.. :)

Then, yang ni pun ada..

Tempe + ubi kentang *Cik Ain memang berdarah Jawa.. rupa jawa je takde... hikhik :)*

Lagi,

Tak tau apa nama makanan ni.. Tapi orang slalu jual kat tempat yong taufu.. :)

Yang ni minuman untuk berbuka..

Mountain Dew ada.. Soya pun ada.. :)

Siapa yang masak? Hish.. Of course la bukan Cik Ain.. hehe.. Adik Cik Ain yang masak.. menyambut kepulangan kakak dia.. haha.. :p Tak sabar pulak nak balik next week! :)

2 comments:

nisa ~ shasha said...

mak aih!
telur bistik!
nak recipeeeeeeee!

peanutzz said...

hehehe.. nanti i bg ok! :)