Kibarkan Jalur Gemilang~!

Jalur Gemilang

Wednesday, August 17, 2011

No Work Loads For Today!


  • Like! Like! Like! Setelah berminggu-minggu busy dengan kerja, baru hari ni takde keje langsung! Hepi gilaaaaa! :) Baru la ada mood nk update belog kan? hehe
  • Hari ni Hari Nuzul Quran.. Hari untuk umat Islam mengingati peristiwa turunnya ayat Al-Quran yang pertama kepada Nabi Muhammad s.a.w.. :)
  • Sejak berpindah ofis ni, privacy di ofis dah hilang terus.. a bit stressed here! :( Depan, kiri, kanan ada orang.. >.<
  • Hari ni nak berbuka puasa dengan Cik Wadaaaa... yay! :)
  • Rasa macam nak upload pic makanan.. tadaaaaa!

Bulan puasa ni tiap-tiap minggu Cik Ain balik Karak.. minggu lepas sempat la buat cream puff! :)


Yang ni pulak menu berbuka last weekend.. Nasi Claypot by Abah :)

Ha yang ni supper.. by Abah jugak.. hee.. Bukan megi goreng ni.. mee kerinting kot nama dia.. :)

Weekend ni balik Karak lagi! Hoyay! :)

4 comments:

nisa ~ shasha said...

i mmg jeles tiap2 kali u blk karak :p

nurul azida ahmad said...

ain da p hitech eh?

peanutzz said...

nisa: dh2 jgn jelesh2.. meh2 dtg umah i.. :)

zida: ain duk kt mohe skrg ni.. x duk kt HQ pn.. hee

OneStop Shawl said...

oooo...kat MOHE. igtkan kat HQ...hehehe -zida