Kibarkan Jalur Gemilang~!

Jalur Gemilang

Friday, October 7, 2011

Farewell~


Hari ni hari last Cik Ain dekat site office ni.. Tetiba rasa sedih pulak.. Yela, nak tinggalkan kawan-kawan.. Kawan makan, kawan gurau.. kawan gelak-gelak, kawan gossip-gosip.. hehe.. Bak kata orang, setiap pertemuan tu ada perpisahan.. ecece.. bermadah ko! :p

Rasa nak letak gambar-gambar sepanjang Cik Ain kat Heitech la.. Tadaaa!

Makan cekodok uswah! Hehehe :p


Kami la pioneer untuk ifms ipts.. hihi :p Sekarang semua dah bawak haluan masing-masing.. uhuk!


dinner yg rock! Seronok sangatttt!First time tau pergi dinner company.. hehe


Team building yang bes gilosh! :)


Semua bersatu hati, jiwa dan raga dalam bab memenuhkan perut.. hehehe..

Banyak kenangan Cik Ain masa bekerja dengan Heitech.. jumpa kawan-kawan baru.. belajar communicate dengan orang.. kerja dengan orang.. stress dengan orang.. erk! Hehe.. biasa la kan stress tu.. :p Apa yang penting kerjasama pengalaman yang Cik Ain dapat tu.. precious!:)

Buat Kak Rita, Munirah, Uswah and Ayman Syarif Dol.. gambatte ne! Ain mintak maaf la ye kalau ada salah silap, terkasar bahasa, tersasul bicara..halalkan makan minum.. ada masa kita jumpa.. sembang-sembang.. gossip-gosip.. jerit sambil gelek (kan munirah?haha).. Lepas ni geng makan tinggal berempat.. wahhh!Ala-ala Fantastic Four gitu! :p

Kak Non, Kak Liza dan kawan-kawan di OAS, terima kaseyy banyak-banyak ye! :)

And to great programmers a.k.a my team mates, Joko and Yohanes, nice working with you guys.. learnt a lot! All the best ok! Joko jangan lupa, nanti kalau jumpa belanja I nasi Jinggo.. Yohanes kena belanja bika Ambon.. hahahaha.. *bajet macam mereka baca je blog i. .ahh!tak kire! Nak berucap jugak! :p*

Erm, kat Abduh nak cakap apa ye.. mu hebak! Buleh dok gitu? Hahahaha :p

Last but not least,



**Gaya berucap macam menang Anugerah Akademik Negara je.. heuheu:p

7 comments:

Anonymous said...

nnt keja katne?

miera edriz said...

adoi...haruslah mention jerit smbl gelek kn...hehehe

♥CIK SHA♥ said...

ko dapat tempat keje baru dah ke ain?

peanutzz said...

miera edriz: ehh wajib tuuuu! hahaha :p..

cik sha: aah.. aku dpt keje baru.. tukar angin pulak.. hehehe

nurul azida ahmad said...

cik ain keje kat mana? haaa.....

peanutzz said...

zida:kat ambank kl je..hee :)

nisa ~ shasha said...

alolololo :p