Kibarkan Jalur Gemilang~!

Jalur Gemilang

Wednesday, December 28, 2011

Dinner Bujang :p

Tu! Tu! Kat atas tu dinner orang bujang macam Cik Ain.. Kekeke.. Kalau dah ada family sendiri, tapi masak macam ni untuk dorang, jadi family orang lidi la belaka.. Ke memang nak jadi orang lidi, Encik Sidi?*eh macam pantun dua kerat pulak..hihi* Jangan marah aaaa! :p


Ni nama dia salad tangkap muat.. Ceyy,nama tak boleh blah betul! Haha.. Sebab Cik Ain main letak je semua yang ada dalam fridge.. :) Apa yang penting? Kerjasama Perut kenyang! :p


Published with Blogger-droid v2.0.1

7 comments:

Anonymous said...

Ooo...pantun 2 kerat ye.kalu mkn ni je utk famili leh save bajet tu.biarla org lidi pun....kurang skt beli kain kan cik ain.....!!.eh cam pantun jgk bnyi nye ye....en.sidi ni!

peanutzz said...

Ala kanda ni..nk berpantun2 pulak dengan dinda..auwww!haha

Anonymous said...

Takpe la.pantun dua kerat je dinda.....xmahal pun.

♥CIK SHA♥ said...

amboi..kemaen lgi berbalas pantun kapel berdua ni..ahaha..

peanutzz said...

Encik sidi : cer bg pantun hok mahal skek..kelasss gtu!haha

cik sha : ouh ouh malu dengan cik sha..heee

Anonymous said...

Batu berlian dipakai wanita
Emas juga dipkai wanita
Lelaki pkai cuma perak
Sungguh mahal emas dan berlian
....tula pantun mahal yang.ok x?

peanutzz said...

oloh! mahal benor ye pantun tu! cer buat emas dan berlian tu jadi realiti..gane?bole x encik sidi ku sayang?hehehe :p