Kibarkan Jalur Gemilang~!

Jalur Gemilang

Wednesday, March 28, 2012

Tensi!

"Eh, bengong driver bas ni!"

Ha tu ayat Cik Ain pagi tadi bila tahan bas tapi bas tak nak stop and driver dia memang sengaja buat macam tu! *Cik Ain memang dah anti dengan driver sorang ni*

Kadang-kadang rasa pelik dengan perangai driver bas ni.. Berlagak dan sombong tak tentu pasal.. Semua orang naik bas tu bayar kot! Bukannya freeeee! Jangan la layan penumpang macam penumpang tu makan gaji dengan ko! haish! Emo Cik Ain..

Lagi satu, bawak bas macam tengah race dengan kapal terbang! Dalam bas tu orang.. bukannya ayam! Haih.. sungguh tak berhemah!

Pagi-pagi dah menambahkan stress orang! Cepat la kedut muka I ni.. oh nooooo!


2 comments:

hanumHae said...

oh noooo cik ain! jangan stress nnt tambah kerut-kerut kedut kedut di muka. maintain cun plissss.. :D

jom jom tepek mask.. *tetiba*

peanutzz said...

hahahahaha..
dan dan soh tepek mask!
err tapi jom la tepek! wakakaka :p