Kibarkan Jalur Gemilang~!

Jalur Gemilang

Wednesday, May 19, 2010

Shalala....

Lalalala....

Lama sungguh Cik Ain tak update blog tercinta.. hee.. :p Macam-macam dah benda menarik berlaku tapi jari-jari Cik Ain ni agak malas nak bermanja-manja dengan blog.. ;)

First of all.. Happy Belated Birthday Abah! Dah tua abah saya rupanya.. *yeah, it is sad :(* Semoga Abah sihat, murah rezeki dan panjang umur.. Luv you so much!! :) Next week kek and present untuk abah sampai ye! ngeee.. :p

Last weekend, Cik Ain pergi picnic kat Sungai Gabai dengan kengkawan yang besh! *You know who you are kan?:)* Sangat penat panjat tangga sampai menggeletar kaki beta! Nasib baik I tak pengsan!huhu.. But it was fun! Air terjun yang sangat sejuk plus bergalok dengan mereka-mereka itu really made my day! Thanx guys! :)

Balik dari piknik, Cik Ain, Cik Hanum, Cik Rozy, Cik Leha and Cik Paroh pergi melawat i-City kat Shah Alam..Cantik bangatttt!!! Dan tersangat laa ramai spesies homo sapiens kat situ! Sesak! Lepas posing sakan, kitorang pun balik.. Lepas tu, semua tido dengan jayanya sebab penat yang terlampau..

Itu la aktiviti Cik Ain last weekend.. :)

Haa! Last week jugak Cik Ain menghabiskan masa kat PICC sebab ade workshop about user requirements.. Sangat bes ok! Sebab dapat makan dengan cemerlangnya.. haha.. :p Sesungguhnya, saya sangat berpuas hati dengan makanan kt sana.. *tetibe rindu PICC.. :p* Tempatnya pun cantik and comfy.. I loike! I loike! weehee..

Cik Ain dengan roti sosej nye~! :)

Aaaa... errmmm... eh.. huh... takde ape dah nak taip.. Full stop! haha... :p

2 comments:

♥CIK SHA♥ said...

shalala??nape bukan shahada..kui3..

jeles ok angpa p bersuke ria..uhuhuhu...

peanutzz said...

hahaha.. mai la cni sha! jom p bersuka ria together-gether! :)