Kibarkan Jalur Gemilang~!

Jalur Gemilang

Sunday, September 18, 2011

Takde Tajuk


Esok dah kena pergi kerja?Cepatnyaaa cuti 3 hari ni habis!
Detik-detik stress dah nak muncul esok.. waaaaaa!
Walaupun kerja dah kurang menimbun sekarang, tapi sebab ada makhluk penyumbang stress kat ofis tu menyebabkan mood kerja Cik Ain tak berapa positif.. 'Terima kasih' la ye!

Ok, rumah tak jumpa lagi.. Date nak move out pun tak finalize lagi.. barang pulak confirm la tak kemas lagi kan.. Alamak! Seoul Garden pun belum book!

Aaaaaa.. banyaknya benda tak buat lagi!

Ok. bye! *Gaya macam nak pergi buat semua tu sekarang je! -_-' *

2 comments:

♥CIK SHA♥ said...

cool dear..settle down 1 by 1..jgn gopoh2..tmpt keje kat memane je ade org yg leh wat kite stress kan? huk3..

peanutzz said...

tu la sha.. cuma kalau yg terlampau membuatkan org stress tu rase geram je nk pelangkung.. hahaha