Kibarkan Jalur Gemilang~!

Jalur Gemilang

Monday, November 12, 2012

Fuyooohhh!


Fuyoooohhhh lama betul tak update blog beta ini.
Fuyoooohhhh bersawang sana sini.. puhhh puuhhh *tiup tiup sawang kasik terbang*
Fuyoooohhhh dah lama tak taip entri dan bila start taip, mula la asyik backspace memanjang!

Fuyoooohhhh sekarang musim durian.. dan musim durian crepe juga! 

Ha tengok ni! 


Ni batch durian crepe yang kedua.. sebab tu ada warna ala-ala shocking pink tu! hehehe.. Abah pun taknak kalah.. Nengok anak beliau meng-crepe, maka beliau pun potong french toast,  letak sardin, bakar pastu letak sos cili sebagai finishing touch.. eceh! hahaha.. anak beliau ni baik hati, so bagi la sandwich tu tumpang bergambor barang sekaki dua dengan durian crepe.. hihiks.. :p

Sebab semua ahli rumah gila dengan durian, sekali lalu dapur, buka fridge, ngapppp! Dua kali lalu dapur, dua kali buka fridge, dua kali ngappp! ha begitu! hehehe

Ok, cukup. Jangan berjela. Fuyoohhhhh! :)

4 comments:

nisa ~ shasha said...

jelesnyaaa!!!!

peanutzz said...

hep!hep! jgn jeles2! kikiki:p

Anonymous said...

Arghhhh......nak jugak....smua i nak.cube teka sape sy?

peanutzz said...

xyah teka.. tau doh en sidi! hahaha :p