Kibarkan Jalur Gemilang~!

Jalur Gemilang

Friday, October 22, 2010

Status~


Status? Ada apa dengan status? Haa.. Cik Ain nak cakap pasal status Facebook.. Cik Ain percaya semua orang pun suka letak status kat Facebook.. Termasuk la Cik Ain sendiri.. Tapi Cik Ain rasa sangat tak selesa dengan status sesetengah orang yang terlampau emo dan di post boleh dikatakan hampir setiap minit.. Nak cakap setiap saat macam melampau pulak kan.. hee..

Tak salah pun nak post status tu.. Tapi biar lah berpada-pada.. Nak post status emo pun tak salah.. Boleh sangat.. Tapi jangan la setiap minit.. Nanti semua orang jadi emo bila baca status tu.. huhu.. Kesian kat orang yang tak bersalah.. hehe.. Sama jugak untuk orang yang tengah rindu-rinduan tu.. Ye, Cik Ain tau tengah rindu kat orang tu, orang ni.. Tapi nak post pasal rindu tu cukup la sekali..

Ye, memang la Facebook masing-masing.. Tapi kita kan share dengan kawan-kawan jugak.. Kalau orang asyik cakap benda yang sama, berulang-ulang macam, "Weh, tadi aku makan roti".. Tak lama lepas tu dia cakap lagi, "Weh, tadi aku makan roti".. Kita pun jadi bosan kan? So, no hard feelings ok! Just my 2 cents.. :)


5 comments:

nisa ~ shasha said...

sape la malaun dok emo je keje tu? hahahah

peanutzz said...

ada la segerombolan manusia kt fb i.. wakaka.. smpai mata i pn emo bila baca status dorg.. haha.. haish..

nisa ~ shasha said...

emo sampai wat blog ye?

peanutzz said...

a'ah... hahaha.. kesian mata i! :p

nisa ~ shasha said...

haha.
kalo la ada matacure :p
hahaha