Kibarkan Jalur Gemilang~!

Jalur Gemilang

Monday, October 18, 2010

Tears on my pillow~


Eh eh apsal tetiba tears on my pillow pulak ni? Haa.. meh meh Cik Ain cerita.. :)

Last weekend Cik Ain dah berazam tak nak keluar pegi mana-mana.. Nak duduk rumah je.. Maka, Cik Ain pun amik stok-stok cerita dari Kak Suri untuk mengisi masa lapang.. hee..

Hari Sabtu Cik Ain marathon cerita Harry Potter.. dari Sorcerer's Stone sampai The Order of Phoenix.. Al-maklum laa.. bulan 11 ni kan ada Harry Potter.. *can't wait! :)*

Hari Ahad Cik Ain pasang satu movie Jepun ni.. tajuk dia "1 Litre of Tears".. Mak aiiihh.. Sangat laa sedih ceritanya.. Tetiba je Cik Ain jadi murah dengan air mata.. Meleleh-leleh.. Sampai basah bantal.. huhu.. Macam Cik Ain pulak yang jadi pelakon.. Over sangat nak feeling-feeling bagai kan.. haha.. Tapi nak wat camne.. I couldn't help it! Movie tu rasanya dah lama keluar.. Tapi Cik Ain yang baru nak tengok.. hee..

Dear Kak Suri,

"Orang tu memang suruh kita menangis 1 litre kot! haha.. "

5 comments:

nisa ~ shasha said...

nak tengok jugakkkkkk!

nurul azida ahmad said...

cite tu mmg sedih woo...mula2 ms first time zda tgk yang kat blkg2, da nanges, belum lg tgk full version. tgk full version lagi meleleh air mata mak, noks. hehehe

peanutzz said...

cik nisa: sila tgk ok! tgk yg series.. :) klu u xnanges mmg la hati flintstones! wakaka..

zda: tu pn ain xtgk series dia.. klu yg series rasenye lg bengkak mata ni kot.. wakaka.. :p

xara said...

bukan 1 litre tears la.. berliter-liter.. ekeke

peanutzz said...

kak suri:hahaha.. kena tadah air mata pasni.. pastu sukat.. :p