Kibarkan Jalur Gemilang~!

Jalur Gemilang

Friday, April 8, 2011

Hepi+Emo


Perasaan bila esok adalah hari Sabtu? Super seronok! Super bes! Super gembira! Harus la kan? Sebab esok cuti! Ahad kurang seronok sket sebab Isnin dah nak pergi bertapa dekat ofis.. huhu..

Minggu ni Cik Ain stay dekat Putrajaya je.. Takde plan nak ke mana-mana.. Rasa nak mengadakan satu sesi memanjakan diri dengan tilam dan bantal.. hehe.. Eh jap! Cukup ke satu sesi?kikiki.. :p Ha!Dan lagi satu! Nak menonton cerita Playful Kiss.. Punya la lama dah cerita ni keluar, tapi Cik Ain baru nak start tengok.. Geram je rasa nak pergi beli cd.. Nak download tapi broadband ni bukannya boleh caye sangat.. Kalau dia behave, memang la sangat laju.. Time dia buat perangai, mula la macam siput! Haih.. (-_-)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Mode: Emo sekejap

Rasa sangat menyampah dengan orang yang asyik nak membanding-bandingkan keadaan diri dia dengan orang lain.. Don't expect people to be like you! And read this aloud if it could make you 'awake'.... You are NOT that PERFECT!

4 comments:

nisa ~ shasha said...

i tau sapa!! i pn rasa mcm nak baling dia masuk loji tau!

peanutzz said...

i sokong! i sokong! kalau terminum air loji pn bagus! hahahaha :p

nuhan said...

errr sapa? sapa? nak tau jugak plissssss. hahahahaha ;p

peanutzz said...

nuhan! sy akan pm anda di fb! wakakaka.. :p