Kibarkan Jalur Gemilang~!

Jalur Gemilang

Monday, April 4, 2011

Tanah Tinggi!


Minggu lepas Cik Ain pergi naik bukit dengan family.. Pergi melawat tempat Cik Ain membesar dulu-dulu.. :) Kat mana? Cameron Highlands!! Sangat rindu dengan tempat ni ok! :)

Cik Ain ikut jalan dari Raub.. Jalan baru.. Sebelum ni ikut Tapah.. Kalau ikut Raub tu, 3 jam je dah sampai.. Kalau ikut Tapah, amik masa 5 jam jugak! wuu..

Sampai je Cameron dah tengah hari.. Perut pun dah lapar.. Cik Ain dengan family pergi makan dekat kedai kawan Mak.. Fresh Strawberry Juice dia sangat sedap dan pekat!! Datang Cameron rugi laa tak minum air ni kan.. hehe..

Sedap sangattttttttttttt!!!

Kawan Mak sangat baik.. Dia belanja family Cik Ain makan.. Makcik Yan ni dari dulu suka belanja2 tau! Tenkiu ye! hehe.. :) *Errr.. Macam la Makcik Yan baca blog i.. haha :p*

A few more piccas...... :)

Cactus yang besar-besar dan gemuk-gemuk tapi not for sale!

Cactus yang comel-comel! Gerammmmm!

Fresh je rasa bila tengok pemandangan ni :)

Dua orang budak yang tak reti diam dalam kereta.. hehe

Ye, saya tuan ladang.. eh, tuan belog.. hehe

Jalan-jalan dengan family memang seronok kan! Sadly, Cameron dah tak sejuk macam dulu.. :( Tapi bila gosok gigi, still rasa macam berkumur dengan air batu! haha..

4 comments:

nuhan said...

cantiknya beg pelangi cik ain! ;p

peanutzz said...

kikiki.. mekaseh cik hanum!:)

nisa ~ shasha said...

comelnyaaaa gmbr u!!!!!

peanutzz said...

tenkiu cik nisa! eh rase macam malu pulak.. ngahaha.. *kunun2 blushing* :p