Kibarkan Jalur Gemilang~!

Jalur Gemilang

Sunday, January 24, 2010

Gangguan Makhluk


Aku tengok tv, kau ikut..

Aku ber'blogging' and ber'facebooking' pun kau ikut..

Aku masak kat dapur kau ikut lagi..

Paling aku geram, masuk bilik air pun nak ikut jugak..

Kenapa kau mengganggu aku hah??

Aku tak pernah lagi bagi penampar banyak kali..

Tapi hari ni aku hilang sabar..

Pang!!!

Hah!Padan muka kau makhluk yang bernama NYAMUK!

Sape suruh kau ikut aku!

Adeh..gatal...(+_+)

14 comments:

nuhan said...

wakakakaka sengal~ :P

ingat makhluk apa la td..haha

peanutzz said...

wakakaka...time kaseyyy(gaya alleycats)kerana membaca!!!:p

♥CIK SHA♥ said...

hahaha..hanum..aku pun tertipu mcm hang jgk..tgk tajuk kemain lg..aku pun click je link kat page hang tuh..skali ain cakap pasai nyamuk..sian aku tertipu..wuuuu...

nisa ~ shasha said...

emo! :p

peanutzz said...

sha:wakaka..sha,sesungguhnye beta xberniat utk mnipu tuan hmba..kiki..:p

nisa:bukan slalu i emo ngn nyamuk tau!hahaha..:p

Faarihin said...

hahaha.. lawaklah kamu ni..
peminat setia tu.. mestilah dia ikut.. huhuhu.. (^__^)

peanutzz said...

haha...susah2 je species dracula tu jd peminat sy..:p

irahehe said...

haha..adoi igtkn ape tdi..nyamuk upenye..

peanutzz said...

kiki..nyamuk yg sungguh durjana!:p

ARC said...

awal2 aku da agak nyamuk hahahhahha Cita-cita kami nak jadi angkasawan part2

Aie Seifer said...

haha..tertipu den..btw, nice en3.. :)

peanutzz said...

ARC: bole la jadi ahli nujum pasni..pndai agak2..haha..

Aie Seifer:hehe..gracias!:)

nazz said...

kih kih kih... sapa yg sakit.. ko kan.. hi hi

peanutzz said...

xsakit..gatal..haha..:p