Kibarkan Jalur Gemilang~!

Jalur Gemilang

Wednesday, January 13, 2010

How I Met MY Mother??


Mak aku datang tadi!!!! Besnye dapat jumpe mak!! Macam dah lama tak balik.. Padahal baru 2 weeks tak balik.. ahaks! Hepi mode ON! But how i met my mother??


Xdenye aku nak cite sampai season 5 macam cite How I Met Your Mother tuu!! haha.. I met my mother at Mydin's parking lot! Gila tak strategik tempat!! Kebetulan mak aku kena g HQ.. kat presint 2 kot.. Dah alang2 datang sini, mestila wajib jumpa anak dia kn?kn? hehe:p

Aku pun bawak mak jalan2 dalam Mydin.. sebab dah xde tempat nak g.. Masuk je dalam Mydin, mak pun survey sume harga barang kt situ.. haha.. Kalau dah ade family sendiri memang camtu kot.. :p Kalau ikutkan, daging.. ikan.. udang.. sume mak nak bli.. Nasib baik Putrajaya ni jauh dari Karak.. kalau dekat, borong sakan la mak aku!!! huhu...


That's how i met my mother.. sekian terima kasih! (^_^)v
Nak balikkk!!

7 comments:

nuhan said...

awat xcita pasal uncle kesayangan sama? kikiki~ :P

peanutzz said...

eeiiii..benci aku manusia tu!!!kesayangan??no no no...nevaaa!!haha..

nuhan said...

apa?wut?yes?uncle kesayangan ko? kuikuikui :P

peanutzz said...

kongasammm hanum!!!haha..

nisa ~ shasha said...

manissssssssssssssssssss!
hahahahahhaa :p

peanutzz said...

nisaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!kongasammmmmmmmmmmmm!!!haha..

nisa ~ shasha said...

hahaha.. i mmg la kurang asam sebab i ni terlebey sweet..
tapi u tetap manisssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss :p
(i nk pgil u cmni kat mydin nnt!)