Kibarkan Jalur Gemilang~!

Jalur Gemilang

Tuesday, December 28, 2010

Heshhh

Kadang-kadang stress jugak dengan kata-kata orang.. Walaupun boleh buat dek, buat tak tau tapi bila dah menusuk berdesupp kat jantung tu, rasa macam nak baling orang tu kat harimau siberia je.. huhu.. Lagi rasa nak baling ke singa bila cakap betul-betul direct ke telinga.. anger Memang la bagus sebab tak mengumpat kan, tapi jangan sampai buat orang sakit hati.. Bila diri sendiri kena kutuk, tau pulak marah.. Tau pulak bising.. Masa mengutuk orang haaa sampai tak ingat dunia..

Nobody's perfect after all..

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Error dah jumpe dan dah fixed! Seronok! Alhamdulillah.. :)

2 comments:

nisa ~ shasha said...

i tau i tau! i nak bg singa betina makan dia! aummmm~

peanutzz said...

hahaha.. i rela! aummm aummm! :p