Kibarkan Jalur Gemilang~!

Jalur Gemilang

Thursday, December 2, 2010

Tangled~


Yes! Semalam dah tengok cite si rambut-panjang-gilerr! Not bad! Banyak jugak scenes yang kelakar tak hingat paling jimat.. hee..

Tetiba rasa nak simpan rambut panjang macam Rapunzel.. Senang sket.. Turun dari tingkat 10 guna rambut je.. Tak payah guna lif dan tak payah risau terperangkap dalam lif, lif rosak segala kan.. Tapiiiiii, berapa botol syampoo kena guna nak basuh rambut tu?hahaha.. Kalau buat rebonding, kaya la tokeh salon-salon rambut kan.. :p Sape-sape yang malas nak sapu rumah boleh la consider simpan rambut ala Rapunzel.. jalan sket je rambut automatik sapu lantai.. hehe..

Ok, enough mengarut! Sila la pegi tengok Rapunzel kawan-kawan.. Tak rugi and enjoyable! :) *Promote macam Cik Ain ada share dalam movie ni pulak.. hehe*

p/s: Eugene Fitzherbert a.k.a Flynn Rider tu sangat smart! Nasib baik ko kartun Eugene! hehe.. Bila tengok lama-lama muka si Eugene ni ala-ala muka pelakon Day After Tomorrow, Jake Gyllenhaal.. yeke? yekot.. haha ;)

*****************************************
Ok, selingan jap... makan muffin sambil minum susu memang sedap kan! Ohh heaven! :)

2 comments:

xara said...

kalo dah rambut tu nak buat penyapu, tak payah la susah-susah beli syampoo.. ekeke

peanutzz said...

nanti buruk pulak rambut tu kak suri.. nak turun dari tingkat 10 guna rambut pun x berselera dah.. hahahaha.. :p