Kibarkan Jalur Gemilang~!

Jalur Gemilang

Monday, November 15, 2010

Banyak benda


Bosannya!! Kerja memang banyak.. Banyak sangat tapi sangat malasss nak siapkan.. Tolong la mood kerja.. Sila datang! wuuu.. (+_+) Hari Isnin dengan Jumaat memang hari malas buat kerja ke eh? Selalu orang sebut Monday Blues.. Tapi takde pulak Friday Blues.. ke ada?hehe.. Hari Jumaat malas nak buat kerja sebab mood weekend macam dah terjerit-jerit kat telinga.. Weekend!Weekend! Camtu la jeritannya lebih kurang.. haha.. :p

Hurmm.. Raya Haji Cik Ain tak balik Karak sebab cuti sehari je.. Encik Sidi berlagak ye cuti 2 hari!Siap nak tambah sehari lagi.. amboi! hehehe.. :) Cik Ain takde plan lagi nak buat apa time raya.. Memerap dalam bilik je kot.. Nak masak rendang bagai memang tak la kan.. haha.. :p

Eh terlupa pulak nak wish.. Congrats to my dearest cousins, Nana dengan Khairil sebab dapat 5A dalam UPSR.. I'm so proud of you both! :)

Cik Ain dah bli tiket Harry Potter.. Tak sabar nak tengok.. Lama dah tunggu ni.. hee.. :)

Tiket adik tersayang pun Cik Ain dah bli.. Maklum la dah nak cuti semester kan.. Tak sabar nak tengok rumah meriah semula.. Semua orang balik.. :)

Tetiba hari ni mood sinar fm datang.. So, Cik Ain pun dengar sinar fm dari pagi tadi.. hee.. Memang oldies la lagu.. Bila dengar mesti macam, "Oh lagu ni masa aku tadika dulu.. Oh lagu ni masa darjah 6.. Oh lagu ni tak penah dengar.." haha.. macam bes pulak.. :)

Memang banyak benda yang Cik Ain merapu ni.. sebab tu letak tajuk banyak benda.. hehe.. Ok, tak nak merapu dah.. insaf sekejap!kiki.. :p

6 comments:

nisa ~ shasha said...

hahaha.. sinar fm ada lagu kawen x? wakkakaka

peanutzz said...

eh eh.. apsal lagu kawen cik nisa??
tettt.. hahaha.. hahaha..

nisa ~ shasha said...

hahaha.. xdela! i pelik knp lagu kawen dia xpsg kat radio :p

peanutzz said...

cik nisa! i penah dengar lagu kawen kt radio time i naik bas ok! hahaha
kompang dipaluuu.. pengantin baru..
wakaka.. lagu tu la..

nisa ~ shasha said...

hahaha. radio channel mana? patot u call i ms tu ok! hahaha

peanutzz said...

channel sinar!!wakakaka..
pasni if kuar lg lagu tu mmg konfem i kol u! wakakaka.. :p