Kibarkan Jalur Gemilang~!

Jalur Gemilang

Friday, November 19, 2010

Horcruxes


Horcruxes?hehe.. Semalam Cik Ain pegi tengok Harry Potter and the Deathly Hallows.. Best!Best! Sebab dah lama tunggu kan.. :) To those yang belum tengok, sila la pegi tengok ye.. Tak rugi! :) Seriously Cik Ain tak sabar nak tengok next part..

Yay!Yay! Hari ni balik Karak.. Pagi tadi ada la pakcik tegur Cik Ain dari jauh.. Pakcik ke? Takde la tua sangat tapi anggap je la pakcik.. hee.. Dia cakap, "Balik kampung ke? Dah lambat dah.. Raya dah lepas.. " Cik Ain pun macam, "Apa kes orang tua ni? Sukati aku la nak balik lepas raya ke sebelum raya ke kan.." Tapi Cik Ain cakap dalam hati je la.. huhu.. Masa pakcik tu cakap camtu, Cik Ain bagi killer smile sket kat dia.. haha..

Kenapa rasa hari ni macam bosan eh? Hari-hari lain pun bosan jugak tapi hari ni terlebih bosan.. huhu.. Omaigod!Apsal lagu Jeritan Batinku versi Azlan & The Typewriter sangat bingit? Tak sampai meaning dia ok! I don't like it.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Deep in my heart, I pray for Tok to get well soon..... :(

4 comments:

♥CIK SHA♥ said...

semoga tok ko cepat sembuh..hati2 balik kampung..

peanutzz said...

mekasih sha.. :)

nisa ~ shasha said...

haaaaa.. lagu apa tu? haha

peanutzz said...

nisa~shasha: lagu P Ramlee la Cik Nisa.. heee.. dorg remake blk.. :)