Kibarkan Jalur Gemilang~!

Jalur Gemilang

Thursday, November 4, 2010

Idea/Ide/Whatever..


Kalau takde idea, tenung kotak new post ni 10 tahun pun tak guna.. haha.. Cik Ain memang takde idea tapi tak tau kenapa jari-jari ni takmo berhenti tekan keyboard.. *Ok, tipu.. sebab nak taip ayat ni pun seksa rasa.. :p*

Hari ni Cik Ain balik Karak.. Yay!Yay! Hepi! Hepi! :) Tapi Raya Haji nanti Cik Ain tak balik sebab cuti tengah-tengah minggu kan.. Nak apply annual leave pun, annual leave dah ciput.. huhu.. Pasrah je la nanti.. ;(

Haish.. tak tau la nak taip apa dah.. Ha! I had Nasi Lemak for breakfast! *Omaigod! Just stop la Ain!* Ok, Cik Ain stop kat sini.. hehe..


Eh jap nak sambung sikiiitt je lagi.. rajin-rajin nanti, pegi la melawat blog Baju Si Manja.. ada cute busha pants kat situ.. Kalau nak beli lagi bagus! hee.. A lot more products soon! :)

motif gambar: ahh.. xde motip motip!haha.. :p

2 comments:

nurul azida ahmad said...

sy balik raya haji! yayay! cuti lama. ngggeeeee!~

peanutzz said...

hehe.. bagus2! :)